PALVELUT

Koulutettu hieroja on terveydenhuollon ammattilainen, joka on merkitty Valviran (ent. TEO) rekisteriin nimikesuojatuksi koulutetuksi hierojaksi. Koulutettu hieroja on suorittanut koulutetun hierojan ammatti- ja erikoisammattitutkinnon (urheilijan lihashuolto). Ammattitaitokriteerit on vahvistettu opetushallituksessa, ja osaaminen osoitetaan koulutuksen jälkeen valtakunnallisten kriteerien mukaan näyttötutkinnoissa.
LATAA NÄYTTÖTUTKINNON PERUSTEET.

 

KLASSINEN HIERONTA:
Klassinen hieronta on hoitotarkoituksessa tehtävää kudosten mekaanista muokkausta. Hieronnan vaikutukset ovat moninaiset, pääasiassa kuitenkin vaikuttavat vilkastuttamalla kudosten aineenvaihduntaa. Yleisimmin hierontaa käytetään fyysisistä suorituksista tai tapaturmista seuranneiden lihasten jännitystilojen ja niistä aiheutuneiden kipujen laukaisuun. Suomessa hierontaa tekevät virallisen näyttötutkinnon suorittaneet koulutetut hierojat, jotka ovat terveydenhuollon ammattihenkilöitä ja näin ollen oikeutettuja myös potilasvahinkovakuutukseen.

URHEILUHIERONTA:
Urheiluhieronta on klassisen hieronnan soveltamista urheilijan tarpeisiin valmennusohjelman ja urheilijan mukaan. Säännöllinen harjoittelu kuormittaa lihaksia, niveliä ja nivelsiteitä sekä asettaa kehon toiminnoille erityisvaatimuksia. Hieronnalla voidaan nopeuttaa palautumista harjoittelukaudella sekä suoritusten jälkeen. Ennen kilpailusuoritusta voidaan urheiluhieronnalla aktivoida lihaksistoa ja ennaltaehkäistä vammoja.

HINNASTO:
– hieronta 25 min. 25 €
– hieronta 50 min. 45 € (puolihieronta)
– hieronta 90 min. 65 € (kokohieronta)

Maksutavat:
Käteinen, Visa debit/credit, Visa Electron, Mastercard.

Kysy myös Hierontapiste Vesa Kontturin lahjakorttia.

VALMENNUS:
Minulla on valmentamisesta sekä ohjaamisesta pitkä kokemus kaikenikäisten urheilijoiden sekä kuntoilijoiden parissa. Personal training eli yksilövalmennus alkaa syksyllä 2016. Valmennus sisältää henkilökohtaisia tapaamisia, suunnittelua, harjoittelua, valvontaa, motivointia. Valmentajana suunnittelen taustatietojesi pohjalta sinulle ja sinun tavoitteisiisi sopivan harjoitusohjelman sekä ruokavalion.

Valmennuksessa ja sen suunnittelussa käytän Sportyplanner treeniohjelmia videoineen ja Meal My Day ruokavalio-ohjelmaa sekä Movendos valmennuspalvelua, jotka saat valmennussopimuksen myötä sähköisessä muodossa käyttöösi. Käytössäni on myös eLogger Training Log harjoituspäiväkirja huippu-urheilijoille ja kuntoilijoille.

sportyplanner.fi
mealmyday.com
movendos.com
elogger.net